Pubquiz mládežnických politických organizací

09.05.2024
Pubquiz mládežnických politických organizací

Nedávno jsme za Mladé Pirátstvo uspořádali pubquiz pro ostatní mládežnické politické organizace. Byla to skvělá akce, které se zúčastnilo celkem 6 týmů z celého politického spektra stran. Padli otázky na různé politické legendy, hlášky a přezdívky. Ale nedrželi jsme se jen politických okruhů, jedním z témat bylo i pražské metro. I přes to, že jsme všichni z jiných politických stran, jsme si po vyhlášení vítězů sedli k jednomu stolu a probírali témata, která nás mladé trápí. Mládežnické organizace jsou zejména o aktivizaci mladých lidí v politice, tudíž je nutné, abychom se mezi sebou navzájem podporovali, i když se na spoustě věcí neshodneme. Děkujeme všem za účast a těšíme se na další akce!

signal-2024-05-09-145153_006
signal-2024-05-09-145153_003