Jak se zapojit ?

Zajímá tě, co Mladí Piráti dělají?

Zamiř do nalodění , kde se zaregistruj a mezi preferencemi si zaškrtni, že máš zájem dostávat o téma Mladých Pirátů a že se chceš přihlásit k newsletteru. Jestli už naloděný/á jsi, tak si můžeš zájem o Mladé Piráty nastavit v sekci “Zájmy a dovednosti” a odběr newsletteru v sekci “Odběr newsletterů”

Když budeš mít zaškrtnutý zájem o Mladý Piráty a odběr newsletteru, budeš vědět o všech důležitých akcích, které budeme pořádat a bude ti pravidelně chodit newsletter o tom, co děláme.

Jestliže bys nevěděl/a jak to udělat, tak nám napiš třeba na facebooku, a my ti pomůžeme.

Také můžeš sledovat náš kalednář na YYY, nebo samozřejmě naše účty na sociálních sítích:

Chceš se stát členem?

Stát se členem může každý, kdo je registrovaným příznivcem nebo členem České pirátské strany a je mu mezi 15 a 35 lety. Jestliže se chce stát členem, je potřeba:

• být ověřeným registrovaným příznivcem nebo členem Čleské pirátské strany
  • být starší 15 a mladší 35 let
  • představit se v tomto vlákně na pirátském fóru
  • představit se na schůzi
  • být schválen a přijat radou Mladých Pirátů

Je možné, že se ti to zdá jako náročný proces, ale nenech se zastrašit. Půjde to hladce, jenom chceme aspoň trochu znát lidi, které si budeme vpouštět mezi debe. Naschvál to je proces velmi podobný tomu stát se členem strany, abys věděl/a, co tě čeká, jestli se někdy rozhodneš přidat do “dospělácké” strany.

Pokud už jsi člen nebo členka Pirátů, není potřeba se představovat na fóru a schůzi, ale bylo by to vítané. Jestli jsi straník a chceš přidat, napiš některému z členů rady, a budeš obratem schválen a přidán. Taky se můžeš přidat na zulipu do kanálu “Mladí Piráti 2”.