Jak se zapojit ?

Zajímá tě, čemu se Mladé Pirátstvo věnuje?

Zamiř do nalodění , kde se zaregistruj a mezi preferencemi si zaškrtni, že máš zájem dostávat o téma Mladého Pirátstva a že se chceš přihlásit k newsletteru. Jestli už naloděný/á jsi, tak si můžeš zájem o Mladé Pirátstvo nastavit v sekci “Zájmy a dovednosti” a odběr newsletteru v sekci “Odběr newsletterů”.

Když budeš mít zaškrtnutý zájem o Mladý Piráty a odběr newsletteru, budeš vědět o všech důležitých akcích, které budeme pořádat a bude ti pravidelně chodit newsletter o tom, co děláme.

Jestliže bys nevěděl/a jak to udělat, tak nám napiš třeba na facebooku, a my ti pomůžeme.

Také můžeš sledovat náš kalednář na YYY, nebo samozřejmě naše účty na sociálních sítích:

Chceš se stát členem?

Stát se členem může každý, kdo je registrovaným příznivcem nebo členem České pirátské strany a je mu mezi 15 a 35 lety. Jestliže se chce stát členem, je potřeba:

• být ověřeným registrovaným příznivcem nebo členem Čleské pirátské strany
  • být starší 15 a mladší 35 let
  • představit se v tomto vlákně na pirátském fóru
  • představit se na schůzi
  • být schválen a přijat radou Mladého Pirátstva

Je možné, že se ti to zdá jako náročný proces, ale nenech se zastrašit. Půjde to hladce, jenom chceme aspoň trochu znát lidi, které si budeme vpouštět mezi debe. Naschvál to je proces velmi podobný tomu stát se členem strany, abys věděl/a, co tě čeká, jestli se někdy rozhodneš přidat do “dospělácké” strany.

Taky se můžete přidat na Zulipu do kanálu “Mladé Pirátstvo”.